luni, 29 august 2011

Stik-ul de memorie cu vibrator, creeat special pentru femei

Cum stim cu toti gadgeturile moderne sunt clasificate si recunoscute dupa unele facilitati cum ar fi: telefonul cu MP3, Bluetooth sau aparatele foto. Insa aceste facilitati eu cred ca sunt deja medievale datorita ultimului gadget iesit pe piata, care nu e altceva decat  Stik-ului de memorie cu vibrator creeat special pentru femei. :)) 








Acest stik a aparut dupa ce unele femei libertine au fost frustrate sau nemultumite de calitatea sau banalitatea produselor dintr-un sex shop. 



Corpul acestui stic este format din silicon si metal, iar in interior ascunde doua motorase cu vibratii. Se alimenteaza de la un port USB al calculatorului, iar autonomia acumulatoruli este de 4 ore. Este mai mult ca suficient chiar si pentru cele mai aprige utilizatoare. Memoria stik-ului poate atinge si 16 GB. 


 

Daca pana acuma la locul de munca a fost probleme cu angajati datorita timpului petrecut pe facebook si pe alte site-uri de socializare, s-ar putea ca de azi sa inceapa scandalul cu stik-urile dotate cu vibrator. :)) 

1 comentarii:

asta e chiar tare :)) o sa vezi coada la sex shop femei care doresc sa-si achizitioneze un stik care sa le face placerile si in acelasi timp sa le poata folosi si la altceva =))

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More