marți, 24 aprilie 2012

Crezi ca e un fleac sa cumperi mobila?

In urma cu 2-3 ani si eu am avut ocazia sa trec prin nenumarate magazine de mobila in speranta ca poate gasim ceva pe gustul nostru si la un pret accesibil. La inceput totul mi s-a parut un fleac...in mintea mea era urmatoarele: Traversam toate magazinele de mobila din oras, analizam ce ne place, notam preturile, prin urmare facem o comparatie si seara plecam cu mobila acasa.  
Dar din pacate lucrurile nu stau chiar asa. Credeti-ma, ca toata actiunea asta a durat mai bine de 3 saptamani. Cand ajungi intr-un magazin de genu, si vezi o gramada de produse uneori prost aranjate ca dexemplu scaune intr-un dormitor, este foarte greu sa te decizi. 
Iar cand ai gasit produsul preferat te dezamagesti de pretul acestuia...zici, hai s-o lasam balta. Poate mai intrebi cand aduc marfa noua si pleci intr-un alt magazin. 
In acea perioada nu prea exista magazine online pentru a analiza diferite produse. Pana la urma si eu eram sceptic cand era vorba de un magazin virtual. Practic nu prea aveam incredere in ele. 
Totusi astazi le recomand cu incredere. Mai nou inainte de a cumpara un produs, indiferent de produs, primul lucru pe care il fac este sa caut informatii despre el pe internet. Apoi il caut si in magazine sa fac o comparatie de pret. Iar de multe ori raman impresionat de faptul ca acelasi produs vandut online este mai ieftin cu minim 30%. 
Prin urmare, vreau sa va recomand un magazin online de mobila si accesorii, unde veti gasi practic orice produs. Incepand de la canapele, saltele, mobila pentru bucatarie, dormitor, living si baie, pana la mobilier pentru copii. 
Magazinul virtual este: vreaumobila.ro cu acest magazin, chiar e un fleac sa cumperi mobila. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More