vineri, 9 martie 2012

Taxa Basescu nu are limite


Daca acu aproximativ 15 ani era o mega nebunie impotriva "taxei basescu" (rovinieata de astazi) cand stateau oameni cu noaptea in cap la rand la chioscuri dupa un amarat de rovinieta, astazi cetateni sunt revoltati pentru amenzile usturatoare si multiplicate care ajung in posta atunci cand lumea ti-e mai draga.


De ce zic asta? conducatori auto cred ca stiu despre ce e vorba.

Dupa ce a intrat in vigoare rovinieta electronica, practic esti prins cu mata-n sac de o camera video trecand cu masina pe langa ea fara sa o observi.

Cum functioneaza asta?

Extrem de simplu...iti citeste numarul de inmatriculare, iar apoi aproape instant verifica in baza de date a CNADNR daca ai platit sau nu, rovinieta.

Cel mai jegos lucru este faptul ca amenzile vin abia dupa 6 luni. Iar daca in acest timp nu ai de gand sa platesti rovinieta sau pur si simplu ai uitat de ea, te poti trezi cu sute de astfel de amenzi.




Pentru a evita aceste evenimente neplacute, ideal ar fi sa te apuci de verificari. Cand a fost focauta rovinieta si cand expira acesta. Daca esti pe ultima suta de metri si ramai fara rovinieta, ACTIONEAZA!!




Poti comanda o rovinieta si online prin intermediul site-ului roviniete.ro. Iar dupa ce ai efectuat comanta, vei primi un email cu toate documentele necesare si rovigneta e care o scoti la imprimanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More