sâmbătă, 17 septembrie 2011

Deci Fratilor in Domnul...Tine-ti informatiile acasa!!

Dupa cum stim,  in 21 mai, a existat o propaganda globala pe tema "sfarsitul lumii" ca sa nu zic sfarsitul beep....ca as face rima. :))
Aceste tampenii au luat nastere de la pastorul sau mai bine zis ciobanul  american Harold Camping, care a lasat mii de adepti fara locuinte, locuri de munca si fara averi.  Eh..lasa ca nu e asa de grav celor care si-au facut un pasaport spre Sfanta gradina care de fapt e "Raiul" sau cel putin au crezut.
Mai grav a fost faptul ca sfarsitul lumii... nu a mai venit. Iar lumea a inceput sa tremure in strada cu stomacul gol dupa ce si-au donat hotilor tot ce au avut.
Cu toate astea, singurul care a avut de castigat a fost ciobanul Harold Camping a carui avere a crescut considerabil. Mai precis, pe langa donatiile pe care le-a obtinut organizatia sa,  care a fost valorificata la 72 mil. de dolari, cifra sa de afaceri a crescut cu peste 40%.

Vineri la Sibiu, William J. Cooke specialist NASA a fost intrebat  daca este sau nu aproape sfarsitul lumii. Iar specialistul NASA a raspuns razand: "Cred ca suntem in siguranta! Eu dorm foarte bine si linistit noaptea!".

Deci fratilor in domnul sau mai bine zis hotilor, fatarnicilor, ticalosilor..etc. atata timp cat sunteti in necunostinta de cauza, tine-ti informatiile tampite si penibile acasa. Lasati poporul sa traiasca linistit.

Rusine sa va fie!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More