luni, 15 august 2011

PIC devine Succes Nic Com

Cel mai bogat om de afaceri din judetul Gorj va deschide in septembrie primul sau magazin in locul PIC-ului, care se va numi Succes Nic Com. Aceasta companie intentioneaza sa faca peste 200 angajari.

Cum stim cu toti despre Magazinul PIC unde stau zeci de TIR-uri abandonate in parcari, lumini stinse si usi inchise, a inceput sa se anime in ultimele saptamani. Acel spatiu in care a fost deschis PIC-ul a fost infhiriat de la creditori de cel mai bogatom din judet, numit Nicolae Sarcina.

Prin deschiderea acestui magazin se formeaza peste 200 locuri de munca. Si se fac angajari in urmatoarele domenii: casier, agenti de paza, motostivuitorist sau manipulant. Cei care si-au depus CV-urile pentru aceste posturi vor fi contactate si chemate la interviu in 10 - 15.


"Am avut 2000 de aplicaţii pe internet şi am primit peste 3000 de CV-uri depuse la sediu. O parte din cei selectaţi aici vor face parte şi din echipa centrală. Angajarea se va face pe criterii de performanţă. Hipermarketul este al locuitorilor judeţului Argeş şi în niciun caz nu se va lucra cu persoane aduse din alte judeţe”, a spus Carmen Turtoi, director Resurse Umane.
Foarte multi argeseni care si-au depus CV-urile la noul hipermarket au terminat facultati care nu au nicio legatura cu aceste domenii. Cu toate ca cerintele acestor angajari este experienta, manageri spun ca vor accepta si oameni care nu au lucrat in domeniu.
Acest om de afaceri are in plan sa preia si celelalte magazine detinute de PIC din urmatoarele orase. Brăila, Călăraşi, Craiova şi Oradea.

1 comentarii:

deschideti cat mai repede succes braila

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More