duminică, 29 aprilie 2012

Cum e sa deschizi un service auto intr-o parcare din centrui orasului?

In urma cu cateva luni, intr-o seara opresc la semafor...mai schimb o vorba doua cu prietenii si astept culoarea verde. La un moment dat trag o privire in bord si observ ca de la 30 litri de benzina, am ajuns brusc la vreo 17 litri. Zic cine stie...cum eram in panta, probabil benzina sa retras intr-un coltisor al rezervorului.
Aparuse celebrul verde mult asteptat si apas pe acceleratie sa pornesc pentru a traversa intersectia. Dupa ce am traversat intersectia mi se aprinde becul la benzina. Ce naiba? Trebuie sa opresc sa vad ce se intampla...
Indata ce am oprit, ies din masina si constat ca sub masina era o balta de benzina. Dupa cateva injuraturi imi dau seama ca nu am incotro.
Cum am terminat profesia de mecanic auto, eram convins ca pana nu ma bag sub ea, masina nu va mai porni. Iar pentru a ma deplasa la un service aporpiat, aveam nevoie de minim o cisterna de benzina. Da...stiu! Mai aveam si optiunea de a apela la Dacia Asistenta:)) Care mi-ar fi cerut vreo 400 lei sa-mi transporte masina la un service. Asa ca am ridicat masina, m-am dotat cu o surubelnita, un patent si un cutit si am plecat in razboi. Cand am ajuns pe campul de lupta, (adica sub masina) incercand sa lupt cu inamicul,  injuram de fiecare data cand imi picura benzina pe fata:)). Dar totusi in aproximativ 20 minute am reusit sa rezolv problema. Avand un mare noroc ca nu era nevoie de piese auto.
Si uite asa am reusit sa deschid un service auto intr-o parcare din centrul orasului Oradea. Data viitoare voi face rost si de o autorizatie ca sa fiu si cu actele in regula.

Iar daca tot v-am povestit cum e sa-ti deschizi un service auto intr-o parcare din centrul orasului doresc sa va aduc la cunostinta si un pont.
Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More