joi, 27 octombrie 2011

Curve la recensamant?

Joi dimineata ora 7:50 deschid laptopul si incep cu o supra doza de promovare la site-urile pe care le detin. Incep sa public diverse articole despre locuri de munca si adaug diferite locatii din Oradea pe portalul location reviews.  La un moment dat primesc un mail pe care nu prea il bag in seama crezand ca e spam, dar ulterioar am intrat in adresa de mail si incep sa-l citesc...la un moment dat incep sa rad in hohote :))  de ce?

Iata mail-ul:
“Iti scriu acest mail deoarece vreau sa cunosca si alte persoane experienta mea, pe care am avut-o cu doamna sau domnisoara care a venit cu recensamantul la usa mea. Era in jur orei 20, impreuna cu baiatul meu, ne pregateam sa ne uitam la meciul Dinamo-Severin. Deodata suna cineva la usa, ma duc deschid, imi apare in fata o doamna pe la vreo 30 de ani. S-a prezentat, am poftit-o in casa, am servit-o cu un pahar de suc. Parea o doamna foarte ok, dar in timp ce imi adresa intrebarile din acel chestionar, a mai inventat dansa cateva intrebari stric personale. Plus ca statea in asa fel in cat sa i se vada lenejeria intima. Sotia a vrut de multe ori sa o dea afara din casa, dar am reusit sa o calmez. Am uitat sa va spun ca sunt fost sportiv de performanta.
Dupa i-am spus numele, mi-a adresat intrebarea: “Ce retea de telefonie mobila preferati?” iar urmatoarea intrebare a fost “Care este numarul dumneavoastra de telefon?”
I-am spus de o mie de ori ca acele intrebari nu apar in chestionar, iar ea mi-a dat un raspuns, ceva de genul, ca daca o persoana li se pare ca nu este de incredere, recenzorii au voie sa adreseze intrebari suplimentare.
Dupa cateva intrebari normale, ma intreba: “Va inselati sotia?”, am ramas masca cand am auzit aceasta intrebare. I-am zis ca daca imi mai pune astfel de intrebari nu ii mai raspund si parea ca s-ar fi calmat.
Dupa vreo 10 minute imi aud urechile : “Cat o aveti in stare erecta?”, atunci sotia a inceput sa ridice tonul la ea, am crezut ca se si infige in parul ei, abia am calmat-o. Dupa cateva minute de cearta, reusesim intr-un final sa terminam chestionarul meu.
In timp ce completa chestionarul sotiei, incepe sa ii povesteasca viata ei sexuala, ca nu e multumita de iubitul ei, ca nu este foarte dotat, ca ce fericita sunteti dumneavoastra cu un asa barbat, etc.
Dupa chinuri si certuri, pe la ora 21:35 reuseste sa plece din casa noastra, nu inainte de a ne spune, ca vecinii nostri nu sunt dotati si a imi lasa cartea dansei de vizita.
Am mai trimis acest mail si alte ziare si posturi tv si locale si nationale, sper ca cineva sa il publice.”


1 comentarii:

La mine a venit la recensamant o domnisoara de vreo 20 de ani , si vazandu-ma urat si batran (am 62 de ani ) sotia nu a fost acasa , pur si simplu mi-a luat CNP-ul si m-a pusa sa semnez in alb listele.Ce-o fi scris acolo Dumnezeu stie.S-a speriat rau fata.

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More